5.7 C
Hrastnik
petek, 01. 12. 2023
spot_img
DOSTOPNOKompleksThermana Laško

Thermana Laško

Kompleks Thermana Laško velja za eno najbolj invalidom prijaznih zdraviliško-turističnih točk v Sloveniji.

Hotel Zdravilišče Laško že dolga leta sledi dostopnemu turizmu na vseh področjih. Z zadnjimi prenovami ponuja še višjo dostopnost v svojem notranjem in zunanjem bazenu, na voljo so sobe za invalide, omogočena je uporaba električno nastavljive negovalne postelje, ponuja veliko število parkirnih mest za invalida, prenovljena restavracija ima lahko dostopne mize za osebe na invalidskih vozičkih, ipd. Poleg dostopne notranjosti, kakovostnih medicinskih storitev pa ponuja tudi čudovit park, ki je brez naklonov in z utrjenimi podlagami.

Invalidom prijazen je tudi novejši Hotel Thermana Park Laško, ki pravtako ponuja sobe namenjene invalidom, dvigala nas pripeljejo v vsa nadstropja, dostopne so vse kongresne dvorane, pričaka pa nas tudi ogromno število parkirnih mest za invalida, katera so vsa vsaj delno prekrita s streho ali nadstreški. Parkirna mesta za invalida so tudi v podzemni parkirni hiši iz katere nas dvigalo popelje v vsa nadstropja hotela.

K dostopnemu turizmu za gibalno ovirane sodi tudi okolica, ki ponuja dovolj neprometnih in sprehajalnih poti ob Savinji.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Prenočišče
Kopališče
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 avgust 2022.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 avgust 2022.Thermana Laško
Skip to content