14.5 C
Hrastnik
petek, 14. 06. 2024
spot_img

Donacija

Društvo za mobilnost invalidov Moja pot je prostovoljno, nevladno, samostojno in nepridobitno združenje gibalno oviranih oseb, preko katerega njegovi člani uresničujejo svoje interese s področja zagotavljanja mobilnosti, vključevanja invalidov v družbo, enakovredne dostopnosti invalidov do institucij in objektov javnega značaja.

Delo društva je finančno odvisno predvsem od prejetih članarin, prostovoljnega dela članov in dobrih posameznikov, ki podpirajo naše namene in cilje. Društvo ni financirano z državnimi sredstvi.

Naše delovanje je tako odvisno tudi od dobrih ljudi, ki želijo prispevati k boljši in lažje dostopni mobilnosti gibalno oviranih oseb. Mobilnost je eden od ključnih elementov vključenosti v družbo, ki je pomembna za slehernega posameznika in družbo kot celoto.

Če želite tudi sami prispevati za boljši jutri gibalno oviranih in podpirate naša prizadevanja, nam lahko pomagate s poljubno donacijo.

PayPal

Donacijo lahko izvedete preprosto s klikom na spodnji gumb, kjer lahko izbere vnaprej pripravljene zneske ali vnesete lastnega poljubnega. Plačilo se izvrši preko varnega sistema PayPal ali preko vaše bančne kartice.

Bančno nakazilo

Na naš bančni transakcijski račun lahko nakažete poljuben znesek donacije preko UPN obrazca.
TRR: SI56 6100 0002 3302 463 (Delavska hranilnica d.d.)
Namen: Donacija za Društvo Moja pot
Koda namena: CHAR
Sklic: SI99

Hvala, ker ste z nami!

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content