9.7 C
Hrastnik
sobota, 25. 05. 2024
spot_img
DOSTOPNONastanitevHotel Thermana Park Laško

Hotel Thermana Park Laško

Hotel Thermana Park Laško **** Superior ponuja 181 hotelskih sob ter 7 hotelskih suit. Med njimi so tudi sobe namenjene invalidom.

Thermana Park Laško se lahko pohvali z zares velikim številom parkirnih mest namenjenim invalidom. Parkirna mesta so na velikem asfaltiranem parkirišču (delno pod streho), pred samim glavnim vhodom v hotel (pod streho) ter v podzemni parkirni hiši.

Celoten hotel je brez arhitekturnih ovir in dostopen z invalidskim vozičkom (tudi tistim na elektromotorni pogon). Na voljo so hitra, steklena dvigala, ki so večja kot v Hotelu Zdravilišče Laško. Eno dvigalo je še posebej veliko in tako primerno tudi invalidski električni skuter.

Sobe za invalida so dovolj prostorne za manevriranje (tudi z) električnim invalidskim vozičkom. Mala, a pametno postavljena kopalnica prav tako ne povzroča težav pri uporabi. So pa sobe žal premajhne za večino sobnih dvigal za transfer osebe na posteljo ali WC školjko.

Poleg dostopnih sob in restavracije, se Hotel Thermana Park Laško lahko pohvali tudi z dostopnostjo vseh kongresnih dvoran, slaščičarne, notranje trgovinice ter z dostopno prijetno okolico.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Prenočišče
Kopališče
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 avgusta 2022.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 avgusta 2022.Hotel Thermana Park Laško
Skip to content