21 C
Hrastnik
sobota, 25. 05. 2024
spot_img
DOSTOPNOGostinstvoRestavracija Cool House

Restavracija Cool House

Restavracija Cool House se nahaja v bližini trgovskega centra Center Vič – Interspar ter nasproti trgovine Hofer na Gerbičevi ulici v Ljubljani (Gerbičeva ulica 120).

V sami stavbi se v pritličju nahaja restavracija, medtem, ko nas v prvem nadstropju čaka trgovina za kulinarične navdušence.

Parkiranje in dostop

Do parkirišča se zapeljemo ob stavbi po sicer ozki dovozni cesti, ki pa povsem zadošča za eno vozilo. Parkirni prostori so na voljo pod stavbo in ob njej. Mesto, rezervirano za invalide, se nahaja ob restavraciji in je jasno označeno ter na ravni asfaltirani površini. Pohvalimo tudi samo velikost parkirnega mesta.

Do restavracije nas skozi vrata, katera so tudi edina »ovira« do restavracije, pripelje dvigalo. Ob tem naj dodamo, da je konstrukcija vrat oz. prag lepo urejen in prevozen z vsakim invalidskim vozičkom.

Za tiste z večjimi (beri: višjimi) kombiji svetujemo parkiranje na drugi strani ceste, pri večjem trgovcu.

Notranjost restavracije

Restavracija je prostorna, tako da samo manevriranje z vozičkom na elektromotorni pogon poteka brez težav. Mize so ravno prav visoke in s sredinskim stojalom, kar omogoča nemoten pristop k mizi.

Sanitarije se nahajajo v prvem nadstropju in so dostopne z dvigalom. Same sanitarije za invalida so ločene in prostorne.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 marca 2023.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 marca 2023.Restavracija Cool House
Skip to content