25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
DOSTOPNOGostinstvoEco Vila Mila

Eco Vila Mila

Med Rogaško Slatino (5 km) in Termami Olimia (6 km) so Kamence, kamor nas vabi popolnoma dostopna in invalidom prijazna Eco Vila Mila

V restavraciji nudijo vrhunsko kulinariko po domačih, slovenskih receptih, katerim so dodane sodobne kuharske tehnike. V ponudbi imajo jedi z eko sestavinami, brez dodanih industrijskih primesi. Odlično jed dopolnijo z eko vini, domačimi sokovi in likerji. Pri kuhanju se radi ognejo glutenu in laktozi, pripravljajo tudi veganske in vegetarijanske jedi. Osebje je prijazno, gostoljubno in ustrežljivo.

Pred vhodom je označeno bočno parkirno mesto za osebe na invalidskem vozičku, ki je povsem ravno in asfaltirano. Tlakovana pot nas brez ovir vodi do terase, s katere nato preidemo v notranjost restavracije. Dostopna je tako terasa, kot notranji del, klančina je speljana tudi do sanitarij. Mize so masivne in primerne višine tudi za osebe na vozičkih z elektromotornim pogonom. 

V prvem nadstropju, ki je dostopno tudi z invalidskim vozičkom, imajo sobo namenjeno gibalno oviranim gostom. Dostop v sobo je speljan s terase. Soba je velika in poleg višje postavljene zakonske postelje (ki je spodaj odprta, tako da omogoča tudi uporabo sobnega dvigala, ki ga mora uporabnik imeti s seboj) vsebuje tudi kavč, mizo in ločeno kopalnico brez arhitekturnih ovir.

Tako soba kot kopalnica sta dovolj veliki za nemoteno manevriranje z vozičkom na elektromotorni pogon. 

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Prenočišče
Dostopnost preverjena avgusta 2017 z vozičkom Permobil C300.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena avgusta 2017 z vozičkom Permobil C300.Eco Vila Mila
Skip to content