25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
DOSTOPNOGostinstvoDomačija Haler

Domačija Haler

Vhod v restavracijo je brez ovir, mize v notranjosti so solidno visoke, na voljo so tudi sanitarije namenjene invalidnim gostom.

Domačija Haler ponuja izvrstno kulinariko v sodobno opremljeni restavraciji, kjer razpolagajo s 160 sedeži v zaprtem prostoru (restavracija in pivnica) in 50 sedeži na pokriti terasi. Ob obisku velja naročiti njihovo naravno kvašeno pivo iz lastne pivovarne. Svetlo pivo, temno pivo ali radler – vse je mogoče tudi kupiti in se z njim razvajati v domačem okolju.

Na voljo je veliko parkirnih mest. Ob cesti je nekaj parkirišč na ravnem in asfaltiranem terenu, med katerimi je tudi eno mesto rezervirano za invalida. Od tega parkirišča se je potrebno z vozičkom povzpeti po klancu, saj je vhod v restavracijo na zgornji strani stavbe. Je pa na zgornji strani, ob igralih številka dve, veliko parkirišče za invalida, ki omogoča nemoten vstop in izstop tudi iz kombi vozila s stranskim vrtljivim ali kasetnim dvigalom.

Vhod v restavracijo je brez ovir, mize v notranjosti so solidno visoke, na voljo so tudi sanitarije namenjene invalidnim gostom.

Za vse tiste na invalidskih vozičkih na ročni pogon naj omenimo, da je relief okrog restavracije dokaj strm, medtem ko invalidski voziček na elektromotorni pogon nima težav s premagovanjem klancev, ki so v okolici.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Dostopnost preverjena junija 2019 z vozičkom Permobil C300.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena junija 2019 z vozičkom Permobil C300.Domačija Haler
Skip to content