25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
AKTIVNONasvetiZ EasyPark aplikacijo se nam zapornica odpre samodejno

Z EasyPark aplikacijo se nam zapornica odpre samodejno

Samostojni vozniki invalidi še predobro poznamo (nepremagljivo) oviro, ki nam jo predstavlja pritisk na gumb in prevzemanje listka za vstop v parkirno hišo. Z aplikacijo EasyPark si lahko to oviro odpravimo.

Aplikacija EasyPark

V mnogih mestih po Sloveniji že zdaj z mobilno aplikacijo EasyPark preprosto iščemo, plačujemo za parkirni prostor ter polnimo električno vozilo, od zdaj naprej pa lahko še bolj enostavno parkiramo v garažnih hišah.

Kako deluje funkcija CameraPark?

V mobilni aplikaciji EasyPark pred prvim vstopom v garažno hišo aktiviramo CameraPark funkcijo za izbrano vozilo oz. registrsko tablico. Pri vseh nadaljnjih obiskih izbrane parkirne hiše to ni več potrebno.

S svojim vozilom se zapeljemo do zapornice. Sistem za prepoznavanje registrske tablice samodejno prepozna naše vozilo ob vhodu, funkcija CameraPark pa samodejno začne z beleženjem časa parkiranja. Pritisk na gumb in prevzem listka nista več potrebna. Zapornica za vhod se odpre samodejno.
Ko odhajamo, se preprosto zapeljemo do zapornice, ki se samodejno dvigne, parkirnina se zaključi, plačilo pa se prav tako izvede samodejno.

Kot prva parkirna hiša s povezavo na CameraPark funkcijo se ponaša City Parking garažna hiša Maribor. Upamo, da jim bo kmalu sledilo čim več parkirnih hiš po Sloveniji.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android sisteme.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content