22.6 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemEasyPark v nakup družbe Park now

EasyPark v nakup družbe Park now

Družbi BMW in Daimler Mobility AG sta se dogovorili, da skupno podjetje PARK NOW prodata družbi EasyPark, kar so predhodno odobrili ustrezni organi.

PARK NOW je funkcija parkiranja, skupaj s storitvami za skupno rabo avtomobila, iskanja prevoza in načrtovanja poti ter polnjenja vozil v Evropi ter Severni in Južni Ameriki.

EasyPark, ki letos praznuje 20-letnico delovanja, namerava prevzeti družbo PARK NOW z namenom nadaljnje razširitve poslovnih aktivnosti v skladu s svojim globalnim načrtom rasti.

EasyPark, Uroš Maklič nacionalni direktor pravi: »Zelo vznemirljivo je dejstvo, da bo družba EasyPark sedaj naredila korak naprej s predvidenim prevzemom družbe PARK NOW. To pomeni, da lahko še naprej skrbimo za inovacije in razvijamo svojo ponudbo storitev v Sloveniji, ter širimo svoje poslovanje z vstopom v več mest, k več upravljavcem parkiranja in voznikom. Resnično se veselim, da bom del tega potovanja.«

EasyPark je hitro rastoče evropsko podjetje za mobilnost, ki voznikom pomaga na daljavo poiskati, upravljati in plačati parkirnino ter polniti električno vozilo.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content