15 C
Hrastnik
ponedeljek, 25. 09. 2023
spot_img
MOBILNOAvto-mobilPeugeot Rifter Maxi Duo

Peugeot Rifter Maxi Duo

Peugeot Rifter je odslej na voljo tudi za voznike, ki med vožnjo sedijo na invalidskem vozičku.

Maxi Duo modeli podjetja Zawatzky so opremljeni s posebnimi predelavami, ki omogočajo neposreden dostop do volana prek zadnjega izreza, invalidski voziček pa je na mestu zavarovan s pritrdilno postajo.

Peugeot Rifter ponuja dobro razmerje med ceno in funkcionalnostjo vozila ter opreme. Poleg vgrajene kamere za vzvratno vožnjo je opremljen s premium paketom, ki zagotavlja največje udobje med vožnjo. Samodejni sistem z enim dotikom istočasno odpira zadnja vrata in spušča rampo, kar omogoča enostaven dostop do notranjosti vozila. Z veliko notranjega prostora se lahko z (električnim) vozičkom neposredno do voznikovega ali sovoznikovega mesta.

Peugeot Rifter Maxi Duo omogoča prostor za štiri osebe, izmed katerih sta lahko voznik in/ali sopotnik na invalidskem vozičku. Vstopna višina je 140 cm, medtem ko je notranja višina v vozilu 150 cm. Zadnja rampa je široka 78 cm in dolga 98 cm. Vstop in izstop iz vozila je enostaven, zaradi zadnjega vhoda pa težav ni niti pri iskanju primernega parkirišča.

Vozilo omogoča tudi vožnjo s pomočjo sistema Joysteer.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content