11 C
Hrastnik
petek, 14. 06. 2024
spot_img
MOBILNOAvto-mobilParavan VW Caddy s stranskim vstopom

Paravan VW Caddy s stranskim vstopom

Podjetje Paravan predstavlja Volkswagen Caddy V Maxi – inovativno rešitev za voznike z omejeno mobilnostjo, ki želijo ohraniti samostojnost pri vožnji.

Ta prilagojeni model vozila omogoča enostaven stranski vstop in izstop z invalidskim vozičkom ter je opremljen z naprednimi tehnološkimi funkcijami za zagotavljanje varne in udobne vožnje. VW Caddy 5 Maxi zdaj ponuja stransko zložljivo rampo z električnim pogonom, ki je odgovor na želje strank, ki si želijo dostop z (električnim) vozičkom vse do volana, pri tem pa ne želijo posegati v prtljažni prostor in tretjo sedežno vrsto.

Notranja višina znaša do 151 cm, kar zadošča za večino električnih invalidskih vozičkov, čeprav se vedno priporoča vožnja z vozička, ki je testiran in najprimernejši za samostojno vožnjo vozila. Poleg poglobitve, električnih drsnih vrat in klančine (rampe), je v vozilo mogoče vgraditi pritrdilno postajo za invalidski voziček, upravljanje vozila preko sistema Space Drive ter številne druge pripomočke za lažjo in neodvisnejšo mobilnost.

Z inovativnim pristopom k adaptaciji vozil, Paravan VW Caddy V ponuja ne le fizično dostopnost, ampak tudi samozavest, saj uporabnikom omogoča občutek enakovrednosti in avtonomije. Namenjen je posameznikom, ki se ne želijo odreči svoji neodvisnosti kljub izzivom, s katerimi se soočajo zaradi mobilnih omejitev.

Paravan si prizadeva za kontinuirano izboljševanje in razvoj svojih izdelkov, s poudarkom na dostopnosti, vključevanju in empatiji, ki naj bi jih čutili vsi njihovi uporabniki. Vozilo VW Caddy V je priča njihove globoko zakoreninjene zavezanosti k zagotavljanju večje avtonomije osebam z mobilnimi težavami in širjenju možnosti za njihovo polno udeležbo v vsakdanjem življenju.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content