13.8 C
Hrastnik
torek, 16. 04. 2024
spot_img
MOBILNODogodkiOmogočamo mobilnost 2018: "Vse bomo zrihtal"

Omogočamo mobilnost 2018: “Vse bomo zrihtal”

Za nami je letošnji dogodek Omogočamo mobilnost, kjer podjetje AMK Servis na enem mestu na ogled postavi kar največ možnih prilagoditev vozil za invalide.

Prvič, a ne zadnjič,” smo zatrdili ob koncu lanskoletnega, prvega, dogodka Omogočamo mobilnost, ki je edini tovrstni dogodek v Sloveniji. In res nikakor ni bilo zadnjič, saj je za nami že Omogočamo mobilnost z letnico 2018.

Na dvorišču podjetja AMK Servis, na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, so se pod šotorom in izven njega na ogled postavila različno prilagojena vozila za prevoz ali samostojno vožnjo voznika invalida. Zaposleni v podjetju AMK imajo na hrbtnem delu majic nov, posrečen in zgovoren slogan “Vse bomo zrihtal“. In večina obiskovalcev je res dobila realen vtis, da se dandanes lahko prilagodi vozilo še tako zahtevnim potrebam posameznika.

V primerjavi z lanskim letom, je bilo na ogled postavljenih več vozil in s tem tudi več različnih prilagoditev. Verjamemo, da je za potencialno stranko povsem drugače, če prilagoditev vidi v živo, jo preizkusi in dobi idejo, kako jo še bolj individualno prilagoditi za boljšo kakovost lastnih potreb in specifik. 

Dan odprtih vrat je potekal med 10. in 16. uro, v toplem in sončen vremenu, v prijetni in sproščeni družbi, ob pijači in prigrizkih ter, kot že rečeno, ob številnih možnostih prilagoditev vozil. “Zahvaljujoč pravilniku o prilagoditvi vozil (po domače subvenciji pri plačilu prilagoditve), se v zadnjem času precej povečuje povpraševanje za individualne prilagoditve,” je za mojaPot povedala Andreja Krmavnar, zaposlena v podjetju AMK Servis

Mobilnost in samostojnost sta za vključevanje invalidov v družbo zelo pomembna dejavnika, zato dogodek vsako leto podpiramo tudi sami. Veseli nas, da se je letos obisk še povečal in da smo bili na dogodku tudi mi prepoznavni ter da smo se z mnogimi našimi sledilci in bralci tudi osebno spoznali. Če ne prej, se vidimo na Omogočamo mobilnost 2019.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content