14 C
Hrastnik
petek, 24. 05. 2024
spot_img
AKTIVNONoviceAMK Servis v novih poslovnih prostorih

AMK Servis v novih poslovnih prostorih

Podjetje AMK Servis je v četrtek, 11. 5. 2023, slovesno otvorilo svoje nove poslovne prostore v Dragomerju.

Ko smo pred dobrim mesecem dni pokramljali z Markom Krmavnarjem, ustanoviteljem AMK Servisa, podjetja, ki se ukvarja z naprednimi in celostnimi predelavami vozil, omogoča mobilnost invalidom in poskrbi za večjo svobodo družin, v katerih je en ali več članov invalidov, smo že razkrili, da je na vidiku selitev na novo lokacijo.

Tik ob “stari cesti” Brezovica – Vrhnika, v občini Dragomer, najdemo nove poslovne prostore AMK Servisa.

Poleg ogromne in moderne delavnice, v kateri bodo potekale prilagoditve in dodelave tovornih vozil ter vozil za invalide, se v sklopu nahaja salon, sprejemno-svetovalna pisarna za stranke, prostori vodstva ter terasa na vrhu stavbe. Poudariti je potrebno, da so prav vsi prostori, ne glede na nadstropje, dostopni gibalno oviranim. Z invalidskim vozičkom na elektromotorni pogon pridemo do terase na strehi, kjer nam hitreje mine čas, ko je naša prilagoditev na rednem servisnem pregledu. Tudi sanitarije za invalida ne manjkajo.

Dvorišče pred novimi prostori je ravno, asfaltirano in prostorno. Posebej označena so tudi parkirna mesta za invalide.

Slovesno otvoritev je spremljal glasbeni program, bogata kulinarična ponudba ter izjemno pozitivno in vedro vzdušje. Kot je v nagovoru prisotnim dejal g. Krmavnar, se je s tem začelo novo obdobje, “AMK novo leto“.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content