22.6 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
AKTIVNONoviceSejem REHAB 2023 odprl svoja vrata

Sejem REHAB 2023 odprl svoja vrata

Danes je v nemškem mestu Karlsruhe svoja vrata odprl mednarodni sejem REHAB; sejem rehabilitacije, terapije, nege in vključevanja.

Od 15. do 17. junija 2023 bodo trije dnevi dogodka na popolnoma dostopnem območju sejemskega centra Karlsruhe namenjeni doživljanju, preizkušanju in razpravljanju o najnovejših inovacijah.

Svojo premiero letos tu doživlja tudi Hyundai Staria VDIV.

Sejem REHAB ima bogato zgodovino, ki sega več kot štirideset let nazaj. Prvi sejem REHAB je bil organiziran leta 1977. Takrat je bil dogodek namenjen predvsem predstavitvi novosti na področju rehabilitacije in tehničnih pripomočkov za invalide. Od takrat naprej se je sejem razvil v pomemben forum, ki združuje različne panoge in strokovnjake s področja rehabilitacije.

REHAB se je sčasoma razširil in postal mednarodni sejem, ki privablja obiskovalce, razstavljavce in strokovnjake iz celega sveta. Na izbranih razstaviščih se sejem odvija pod okriljem združenja REHAB Karlsruhe. Namen sejma je predstaviti najnovejše dosežke in inovacije na področju rehabilitacije, terapije, ortopedije, medicinske tehnike, psihoterapije in drugih sorodnih področij.

REHAB je pomembna platforma za izmenjavo znanja, izkušenj in idej med strokovnjaki, institucijami ter predstavniki industrije. Poleg razstav in predstavitve izdelkov in storitev, se na sejmu odvijajo tudi konference, predavanja in delavnice, kjer se obravnavajo najnovejše teme in trendi v rehabilitacijskem sektorju.

Sejem REHAB ostaja osrednji kraj, kjer se srečujejo strokovnjaki, inovatorji in tisti, ki iščejo nove rešitve na področju rehabilitacije. Z vsako novo izvedbo sejma se stopnjuje zavedanje o pomembnosti rehabilitacije in zagotavljanja kvalitetne nege za ljudi z različnimi zdravstvenimi stanji, kar pripomore k napredku na tem področju ter izboljšanju življenjskega standarda posameznikov.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content