13.8 C
Hrastnik
torek, 16. 04. 2024
spot_img
ZABAVNOZanimivostiNajbolj brano v letu 2020

Najbolj brano v letu 2020

Leto 2020 bo v zgodovino zapisano kot leto pandemije. A tudi v takšnem letu teče življenje in tudi za leto 2020 smo pripravili 10 najbolj branih prispevkov na našem spletnem mestu.

Največkrat omenjene besede letošnjega leta v svetovnih medijih tokrat namenoma ne bomo omenjali. Kljub temu, so se v letu 2020 dogajali tudi drugi prijetni in malce manj prijetni trenutki, ki so se nam vtisnili v spomin.

A gola statitsika nam v uredništvu mojaPot.net daje podatke, kaj ste oz. smo najbolj brali ali klikali v letu 2020. Pripravili smo TOP 10 najbolj branih prispevkov v letu 2020.

  1. Je oprostitev plačila DMV za invalida sploh še olajšava?
  2. V prenovi je Zakon o davku na motorna vozila (DMV)
  3. Turistični vavčer v rokah invalida
  4. Parkirišča za invalide v Parkirni hiši Kongresni trg
  5. Invalidski voziček v prometu
  6. Covid-19: Obvestilo o postopkih vezanih na osebno asistenco
  7. Pomembnejši sejmi in dogodki v letu 2020
  8. Mobilnost brez ovir 2020
  9. Z invalidskim vozičkom po prenovljenem Maxi gourmet marketu
  10. Pomen stropnega dvigala v WC-ju za invalida

Podatke jemljemo z rahlo rezervo, saj imajo prispevki objavljeni v začetku leta vseeno več možnosti za večkrat prebrane, kot tisti objavljeni proti koncu leta 2020. Ob upoštevanju povprečnega klika na dan pa se prispevki postavijo v bolj enakovreden položaj – v tem primeru je najbolj bran prispevek leta 2020 Turistični vavčer v rokah invalida.

V letu 2020 je bilo precej manj opisanih novih dostopnih turističnih točk, znatno manj je bilo tudi objavljenih idej za izlet, pozna se tudi odsotnost sejemskih in družabnih dogodkov. A vseeno moramo izpostaviti, da smo z društvom Moja pot pod streho spravili naš prvi večji dogodek Mobilnost brez ovir, o katerem smo na veliko pisali tudi na našem spletnem mestu. Meddrugim smo preverili tudi urejenost prenovljenega Maxi gourmet marketa in Aleje v Ljubljani, idr. Skupno smo objavili 68 prispevkov.

Hvala vsem skupaj in vsakemu posamezniku, da nas spremljate, berete, nam sledite in nas podpirate. Hvala za vsa sporočila podpore in pohval ter hvala za vse konstruktivne predloge, ki nam jih dajete.
Srečno 2021!

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content