24.9 C
Hrastnik
ponedeljek, 27. 05. 2024
spot_img
AKTIVNONoviceHišni "Reha dnevi" nemškega predelovalca vozil

Hišni “Reha dnevi” nemškega predelovalca vozil

Korona in ukrepi za njeno zajezitev so v zadnjem letu popolnoma onemogočili večje sejme, kjer bi lahko na enem mestu videli in preizkusili več različnih rešitev za kvalitetnejše življenje invalida.

Priznani nemški predelovalec vozil v ta namen že drugič (prvič lansko jesen) pripravlja dneve odprtih vrat v svojem podjetju in podružnici.

Te dni (28. 4. – 30. 4.) potekajo t.i. “Reha dnevi” v Kölnu, medtem ko bodo med 6. in 8. majem svoje produkte in rešitve na ogled postavili v Meckesheimu.

Podjetje Zawatzky bo strankam in potencialnim strankam prikazalo več kot 30 različnih možnosti prilagoditve vozil, testne vožnje s prilagojenimi vozili ob navzočnosti inštruktorjev, preizkus sposobnosti na simulatorju vožnje ter seveda individualna svetovanja. Predstavljena bo tudi novost – Opel Combo za samostojnega voznika invalida.

Tako kot že v jeseni 2020, bo tudi tokrat prisoten ponudnik invalidskih vozičkov na ročni in elektromotorni pogon, kateri so nadvse primerni in tudi namensko izdelani za vožnjo neposredno z vozička.

Dogodek bo potekal po vnaprej določenih terminih za obisk, zato se morajo tamkajšnji obiskovalci prijaviti vnaprej.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content