12.4 C
Hrastnik
torek, 16. 04. 2024
spot_img
DOSTOPNOKompleksFloramare Health Resort

Floramare Health Resort

Floramare Health Resort v Izoli je edini resort v Sloveniji, kjer so vse sobe, bazeni, savne, kot tudi vsi ostali terapevtski prostori ter okolica, popolnoma dostopne vsakomur, ne glede na gibalno oviranost. S tem so gostom zares ponujene enake možnosti in omogočena enakovredna vključenost v družbo na področju turizma.

Resort, ki je večinoma služil za skupinsko obnovitveno rehabilitacijo distrofikov, svojo nadstandardno ponudbo zdaj odpira za vse goste, ne le tiste z omejeno mobilnostjo.

S stropnimi dvigali za transfer oseb in dostopnim notranjim bazenom, savno ter zunanjo plažo, je v celoti prilagojen gibalno oviranim osebam. Ponuja raznolike sobe, popolnoma prilagojene gostom z omejenimi gibalnimi sposobnostmi, odlično kulinarično izkušnjo, zasebni najem savne, čudovit park poln zelenja ter široko paleto fizioterapevtskih in terapevtskih storitev. Stropna dvigala so na voljo v vseh prostorih, kjer je potrebno presedanje z invalidskih vozičkov.

Morje in plaža, ki je že vrsto let v vrhu v dostopnosti na Slovenski obali, sta v neposredni bližini.

Floramare Health Resort omogoča še izposojo električnih invalidskih skuterjev in vozičkov ter organizira prevoze z vozili, prilagojenimi za invalide, na letališče ali izlete po dogovoru.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Prenočišče
Kopališče
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 v marcu 2024.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena z invalidskim vozičkom NHD LS-300 v marcu 2024.Floramare Health Resort
Skip to content