8.8 C
Hrastnik
četrtek, 22. 02. 2024
spot_img
MOBILNODogodkiCeljski trojček, maj 2019

Celjski trojček, maj 2019

Od 9. do 12. maja je na celjskem sejmišču potekal “celjski trojček”, ki že več let združuje sejme Avto in vzdrževanje, Gospodarska vozila in logistika ter Moto Boom.

Združene sejme radi obiskujemo že več let. Na enem mestu vidimo pripomočke, naprave in dopolnila za vzdrževanje vozil, gospodarska dostavna in težja transportna vozila, avtobuse, motocikle in opremo za motoriste, svoj prodajni program pa predstavijo tudi nekatere avtohiše iz Celja in okolice.

Kot vsako leto, je tudi letos sejem odlično organiziran. Takoj, ko smo zapeljali proti glavnemu vhodu, so varnostniki naredili prostor in nas spustili z vozilom na parkirišče rezervirano za invalide. Tako smo brez težav in brezplačno parkirali neposredno pri, oziroma že kar za glavnim vhodom. Vstop na sejmišče je za osebo na invalidskem vozičku in spremljevalca brezplačen.

Kljub dobri organizaciji, smo ostali rahlo “nepotešeni”, saj smo pogrešali Volkswagna, Forda, Renaulta, Opla, Citroëna, Peugeota in še koga. Pogrešali smo jih predvsem pri lažjih dostavnih vozilih oz. kombijih, saj predvsem gibalno ovirane osebe, zaradi prevoza invalidskega vozička, ciljamo na vozila kot so Trafic, Berlingo, Caddy, Transporter, Multivan, Kangoo, Proace, ipd. Slednjega, Proace namreč, smo si vseeno lahko ogledali, saj ga je na ogled postavila avtohiša Frimobil iz Celja.

Čeprav je bilo razstavljavcev precej manj kot leta poprej, upamo da se bo “trojček” obdržal tudi v prihodnje in da ga bomo tudi čez dve leti lahko obiskali.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content