25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemVW se pripravlja na novi Multivan in ID.BUZZ

VW se pripravlja na novi Multivan in ID.BUZZ

Obsežna posodobitev proizvodnje v tovarni Volkswagnovih gospodarskih vozil v Hannovru.

Volkswagen čas poletnih dopustov že tradicionalno izkorišča za številne adaptacije in vzdrževalna dela v proizvodnji vozil. Letos so bili v ospredju proizvodni obrati za prihodnje modele iz družine Transporter – naslednika aktualnega Multivana (od 2021) in ID.BUZZ (od 2022).

Dr. Josef Baumert, član uprave znamke VW GV, odgovoren za proizvodnjo in logistiko: “S sedanjimi ukrepi sistematično uresničujemo našo strategijo avtomatizacije in digitalizacije proizvodnje. Proizvodnjo v Hannovru bomo v celoti preuredili, da bomo lahko v prihodnje tukaj poleg naših uspešnih modelov serije T6.1 od naslednjega leta pod eno streho izdelovali novi Multivan (s klasičnim in hibridnim pogonom) in tudi naš novi popolnoma električni model ID.BUZZ. To je jasen signal in zaveza za prihodnost naše tovarne.

Na nekaterih proizvodnih linijah bodo od leta 2021 vzporedno izdelovali model T6.1 in njegovega naslednika – novega Multivana. To velja predvsem za procese v montaži. Med kolektivnim dopustom so v montaži vozil zaključili številne projekte za integracijo teh novih modelov in procesov.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content