24.9 C
Hrastnik
ponedeljek, 27. 05. 2024
spot_img
ArhivTurny Evo druge generacije

Turny Evo druge generacije

Vrtljiv sedežni sistem Turny Evo se predstavlja v svoji novi generaciji, ki je ne le dizajnersko boljša oz. lepša od prejšnje, temveč je moč čutiti tudi tehnološki napredek.

Po opravljenih vseh varnostnih in vzdržljivostnih testih, so pri podjetju Autoadapt na trg postavili Turny Evo 2. Poleg popolnoma novega, izpopolnjenega mehanizma, je na novo spisan tudi računalniški software, ki odslej omogoča tudi funkcijo spomina, saj je pri električno nastavljivih in vrtljivih sedežih težko vsakič znova ujeti prave nastavitve sedenja, bodisi za sovoznika ali voznika. 

Ena izmed glavnih novosti je nedvomno tudi ta, da je vrtljiv sedež moč namestiti v skorajda vsako vozilo in odslej tudi na voznikovo mesto, kar je še posebej dobrodošlo vsem aktivnim voznikom invalidom.

Nov, ituitiven je tudi daljinski upravljalnik sedeža. Le-ta je s svojimi štirimi gumbi lahek in enostaven za upravljanje, na svojem LCD ekranu pa sporoča morebitne napake, opozorila in nam pomaga pri nastavitvah. Daljinski upravljanik ima tudi t.i. “Sleep mode”, ki je še dodatno varčnejši z lastno baterijo in povečuje varnost oz. nehotene premike sedeža. Ob zaprtih vratih in ugasnjenem vozilu, se namreč daljinec po treh minutah samodejno preklopi v stanje spanja in varčevanja z energijo.

Teža celotnega sistema Turny Evo 2 je 84 kg, obremenimo pa ga lahko (skupaj s sedežem) do 180 kg. Vrti se od kota 0° do 113°, varno območje delovanja pa je med -20 in +60 stopinj Celzija. Za delovanje potrebuje napetost 12V.

Za več informacij se lahko obrnete tudi na uradnega slovenskega zastopnika – podjetje AMK Servis.

 

Vir: Autoadapt

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content