20.7 C
Hrastnik
sobota, 15. 06. 2024
spot_img
MOJA POTObvestilaŠtiri leta uresničevanja mobilnosti in dostopnosti za invalide

Štiri leta uresničevanja mobilnosti in dostopnosti za invalide

Društvo za mobilnost invalidov Moja pot danes, 29. 10. 2023, praznuje svojo četrto obletnico. To je čas, ko se oziramo nazaj na svoje dosežke in obenem z zanosom gledamo v prihodnost. Štiriletna zgodba društva je zgodba o predanosti, upanju, inovacijah in nepopustljivem boju za mobilnost in dostopnost za vse invalide.

V teh štirih letih smo si prizadevali doseči številne cilje, med drugim:

  1. Izboljšana dostopnost: Ob podpori občin, sorodnih organizacij, podjetij in posameznikov smo se borili za boljšo dostopnost do javnih prostorov, ulic in prevoznih sredstev. Še vedno je veliko dela, vendar smo naredili pomemben korak naprej.
  2. Ozaveščanje: Organizirali smo dogodke, kampanje in predavanja, s katerimi smo ozaveščali javnost o težavah, s katerimi se srečujejo invalidi. Želeli smo odpraviti predsodke in poudariti pomembnost vključevanja vseh v družbo.
  3. Podpora članom: Člani društva so naša največja vrednost. Skrbimo za njihove potrebe in zagotavljamo informacije, svetovanje ter podporo v težkih trenutkih.
  4. Sodelovanje z drugimi organizacijami: Verjamemo v moč partnerstev. Sodelujemo z drugimi invalidskimi društvi, nevladnimi organizacijami, vladnimi agencijami in gospodarskimi subjekti, da skupaj prispevamo k boljši kakovosti življenja invalidov.

Svojo četrto obletnico doživljamo z velikim ponosom in hvaležnostjo za vse, kar smo dosegli doslej. Toda hkrati se zavedamo, da je pred nami še veliko izzivov. Mobilnost in dostopnost sta ključnega pomena za vse invalide in obljubljamo, da bomo še naprej delali v korist vseh.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim članom, podpornikom in partnerjem, ki so omogočili naše dosežke. Skupaj smo močnejši in zavezani k uresničevanju boljše prihodnosti za invalide.

Veselimo se prihodnjih izzivov in priložnosti, ki nas čakajo. Hvala, ker ste z nami na tej poti.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content