8.8 C
Hrastnik
četrtek, 22. 02. 2024
spot_img
ArhivSpar Online prihaja na slovenski trg

Spar Online prihaja na slovenski trg

Kogar je zadnje dni pot zanesla mimo ljubljanskega City Parka je lahko opazil nove prevzemne terminale za “drive” trgovino.

Po tem, ko je pred časom E.Leclerc Drive zaprl svoja vrata in smo potrošniki ostali brez prave konkurence in ponudbe na tem področju, tokrat novo svetlo točko, predvsem nam gibalno oviranim voznikom invalidom, na tem področju prinaša Spar Slovenija.

Spar Slovenija namreč v City Parku pripravlja t.i. Spar Online način prevzema blaga. Seveda gre v ozadju za zajeten programski in logistični projekt, ki mora delovati učinkovito in zanesljivo, zato pri Spar Slovenija zaenkrat še nimajo točnega datuma vstopa na trg v tem segmentu ponudb. A že to, da terminali na prevzemnih mestih že stojijo, so poleg njih že navodila za uporabo in so na tleh že talne označbe priča o tem, da začetek delovanja Sparove spletne prodaje ni več tako daleč.

Pri takšnem nakupovanju so prednosti predvsem v tem, da nam vzame zelo malo časa (nakupujemo lahko zvečer in blago prevzamemo drug dan), je cena artiklov popolnoma enaka kot v fizični trgovini in omogoča samostojne nakupe gibalno oviranim invalidom, ki zmorejo samostojno vožnjo. A tudi tisti, ki ne zmorejo vožnje, se verjetno počutijo bolje, če nakup opravijo povsem sami in nekoga pošljejo samo na prevzem, kot pa da vse prepuščajo drugim.

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content