10.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 04. 2024
spot_img
AKTIVNONasvetiSpar Online na Pobrežju (Maribor)

Spar Online na Pobrežju (Maribor)

SPAR Online prinaša prihodnost nakupovanja živil (in tehnike) na dosegu klika. Z njihovo spletno platformo lahko udobno dostopamo do širokega izbora izdelkov, ki jih ponuja SPAR, ne da bi zapustili dom.

SPAR Online Ljubljana že dlje časa omogoča osebni prevzem izdelkov ali dostavo na dom. Pri takšnem nakupovanju so prednosti predvsem v tem, da nam vzame zelo malo časa (nakupujemo lahko zvečer in blago prevzamemo drug dan), je cena artiklov popolnoma enaka kot v fizični trgovini in omogoča samostojne nakupe gibalno oviranim osebam, ki zmorejo samostojno vožnjo. A tudi tisti, ki ne zmorejo vožnje, se verjetno počutijo bolje, če nakup opravijo povsem sami in nekoga pošljejo samo na prevzem, kot pa da vse prepuščajo drugim.

Tokrat smo preizkusili kako poteka prevzem nakupa na njihovem mestu v Mariboru (Pobrežje). Postopek nakupa je povsem enak, ob prevzemu pa zapeljemo na označeno parkirno mesto, pozvonimo na “domofonu” in prijaznemu glasu na drugi strani zaupamo zadnje številke nakupa. Nato samo še počakamo, da nam dostavijo nakup do vozila.

Pri vsem tem je potrebno poudariti, da je za uporabo “domofona” potrebno izstopiti iz vozila, kar za gibalno ovirane ni ravno priročno. Tehtnica enostavnosti prevzema je tako še vedno nagnjena v smeri Hitrega nakupa, kjer ne zapuščamo vozila. A vseeno je pozvoniti na “domofon” precej lažje, kot za mnoge zelo težko ali skoraj nemogoče samostojno nakupovanje v fizični trgovini.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content