13.4 C
Hrastnik
torek, 03. 10. 2023
spot_img
Arhiv"Sanirani" jaški na cesti Hrastnik - Trbovlje

“Sanirani” jaški na cesti Hrastnik – Trbovlje

Poročali smo že, da je v zadnjih dveh mesecih leta 2015 na glavni cesti Hrastnik – Trbovlje potekala sanacija posedenih jaškov, ki pa se ne zdi ravno uspešna, kar dokazuje tudi naš video posnetek.

V začetku januarja 2016 smo že poročali, da je v zadnjih dveh mesecih leta 2015 na glavni cesti Hrastnik – Trbovlje potekala sanacija posedenih jaškov, kateri so bili zelo boleči za potnike v vozilih, kot tudi za vitalne dele vozil samih.
A tudi po sanaciji ni stanje nič boljše. Če smo povsem iskreni, je stanje slabše, saj je voznik pred sanacijo se še lahko delno ognil posedenemu jašku na cesti, medtem ko se je sedaj nemogoče izmuzniti snidenju s celotno novo plastjo asfalta okrog jaškov. Ta nova plast asfalta namreč pokriva celotno širino voznega pasu in je obenem tudi precej višja od ostale asfaltne površine. To seveda pomeni samo eno – stopnica.

Na relaciji se dnevno pelje kar nekaj kombiniranih vozil za prevoz invalidov, zato smo se že v januarju obrnili na odgovorno podjetje CGP-CP, vzdrževanje in gradnja cest, d.o.o., kjer so nam zatrdili, da je sanacija jaškov potekala v skladu z zahtevami naročnika (t.j. Elektro Ljubljana in Telekom Slovenije) in da naj bi bila v letošnjem letu v načrtu večja sanacija asfaltnega vozišča. Dokler čakamo na dejansko sanacijo, se vsakodnevno vozimo po cesti polni izboklin in vdrtin. 

Posneli smo tudi stanje med samo vožnjo na relaciji Hrastnik – Trbovlje, kjer lahko poskušate opaziti razliko pri vožnji čez nepopravljen jašek in “saniran” jašek, ki se prepozna po obdanosti s temno in široko plastjo asfalta.

 

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content