10.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 04. 2024
spot_img
MOJA POTMediji o nasRevija Zarja Jana: Svoboda na štirih kolesih

Revija Zarja Jana: Svoboda na štirih kolesih

Svet24 je objavil zanimiv prispevek z naslovom “Kljub stoodstotni invalidnosti prevozi 30 tisoč kilometrov na leto”.

Svet24 je na svojem spletnem mestu objavil prispevek Marjane Ogorevc Žgalin, objavljen novembra 2019 v reviji Zarja Jana. Naslov prispevka v reviji je “Svoboda na štirih kolesih”, kjer je omenjeno tudi spletno mesto mojaPot.net in njegovo poslanstvo.

Marko je šofer od svojega osemnajstega leta in na pamet pozna vse ovinke iz Litije do Ljubljane, kamor se po potrebi, na kakšen sestanek, odpelje v službo. Najprej je sedel za krmilom avtomatika z močnim servo volanom, ko pa je bolezen napredovala, je potreboval vozila z vse številnejšimi prilagoditvami. Od leta 2014 je lastnik kombija nemške znamke. Vanj se zaradi posebnega dvigala lahko vkrca popolnoma sam, v svojem vozičku, ki se avtomatično postavi na mesto voznikovega sedeža. Namesto z volanom ter pedali za pospeške in zaviranje ga upravlja s krmilno palico, tako rekoč z enim prstom,” je meddrugim zapisano v prispevku.

Celoten prispevek je dosegljiv na naslovu: https://novice.svet24.si/clanek/zanimivosti/5dee5e031750e/kljub-stoodstotni-invalidnosti-prevozi-30-tisoc-kilometrov-na-leto

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content