16.1 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
ArhivPrihodnje leto se vrača slovenski avtomobilski salon

Prihodnje leto se vrača slovenski avtomobilski salon

Slovenski avtomobilski uvozniki so se odločili, da prihodnje leto zopet izpeljejo avtomobilski salon na slovenskih tleh.

Od zadnjega slovenskega avtomobilskega salona je minilo že več kot 10 let. V tem času avtomobilski uvozniki namreč niso kazali nobenega interesa po izvedbi le-tega. A tokrat so se odločili drugače, saj navajajo, da ima realni avtomobilski trg v Sloveniji že drugo leto zaporedoma pozitivni trend. 

O lokaciji Avtomobilskega salona so se odločali vsi člani sekcije za osebna motorna vozila na korespodenčni seji, kjer je bila soglasno sprejeta odločitev, da se salon izvede v prestolnici države. Za potrebe salona se bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču uporabilo vse razpoložljive kapacitete, dodane pa bodo tudi montažne pokrite površine.

Da Slovenija rabi takšen salon priča tudi dejstvo, da so leta 2014 na celjskem sejmu v sklopu sejmov Gospodarskih vozil, Avto in vzdrževanje, Moto Boom in Logotrans avtohiše same pripeljale novosti svojih znamk in jih postavile na ogled. No, z letošnjim letom so v Celju žal ukinili tudi ta sklop dvoletnih sejmov, zato avtomobilski navdušenci in potencialni kupci še toliko bolj nestrpno pričakujemo Avtomobilski salon 2017 v Ljubljani.

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content