21 C
Hrastnik
sobota, 25. 05. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemPooblaščeni trgovci že sprejemajo naročila za novi T-Cross

Pooblaščeni trgovci že sprejemajo naročila za novi T-Cross

Stekla je predprodaja novega in izboljšanega modela Volkswagen T-Cross. Ta kompaktni SUV se ponaša z izpopolnjenim zunanjim dizajnom, vključno s serijskimi LED-žarometi in zadnjimi LED-lučmi. Notranjost je opremljena z novo armaturno ploščo in izboljšanim infotainment sistemom. Poleg tega je Volkswagen razširil serijsko opremo T-Crossa.

Novi T-Cross je na voljo s tremi učinkovitimi turbobencinskimi motorji moči 70 kW (95 KM), 85 kW (115 KM) in 110 kW (150 KM). Kupci lahko izbirajo med štirimi različicami opreme, vključno z dvema vrhunskima modeloma Style in R-Line. Na voljo so tudi trije novi barvni odtenki.

Najvišji različici Style in R-Line sta opremljeni s serijskimi matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT s smerno prilagodljivimi lučmi in številnimi drugimi svetlobnimi funkcijami. Oba modela prinašata izboljšave v zunanji obliki in notranji opremi. T-Cross Style je bolj eleganten, medtem ko ima T-Cross R-Line bolj športen videz. Obe različici vključujeta najsodobnejše tehnološke in infotainment funkcije, vključno z večjim zaslonom na dotik in digitalnim kombiniranim instrumentom. Obe različici sta opremljeni z motorjem TSI moči 85 kW.

T-Cross Style je v Nemčiji na voljo od 29.465 EUR, T-Cross R-Line pa od 30.740 EUR. Različice Life, Style in R-Line je dodatno mogoče naročiti tudi z motorjem TSI z močjo 110 kW, ki je serijsko kombiniran s 7-stopenjskim menjalnikom DSG.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content