8.8 C
Hrastnik
četrtek, 22. 02. 2024
spot_img
ArhivPomagajmo pri spodbujanju Evrope brez ovir

Pomagajmo pri spodbujanju Evrope brez ovir

Evropska komisija poziva k sodelovanju pri javnem posvetovanju o Evropski strategiji o invalidnosti za obdobje 2010-2020.

Evropska komisija državljane in držvljanke EU z možnostjo izpolnitve vprašalnika poziva k sodelovanju pri javnem posvetovanju o Evropski strategiji o invalidnosti za obdobje 2010-2020. Strategija je ”glavni politični dokument EU na področju invalidnosti, ki določa cilje in ukrepe za izvajanje politike o invalidnosti na ravni EU. Namenjena je spodbujanju Evrope brez ovir, je pa tudi orodje za izvajanje Konvencije Združenih narodov o pravicah invalidov na ravni EU’‘, so zapisali na spletni strani Evropske komisije.

Kot so v novici zapisali na MDDSZ, je namen javnega posvetovanja je zbrati dokaze in mnenja najširšega možnega kroga zainteresiranih strani, da se oceni ustreznost, uspešnost, učinkovitost in skladnost strategije ter njena dodana vrednost EU. 

V kolikor želite kot državljan/državljanka EU sodelovati v javnem posvetu o Evropski strategiji o invalidnosti za, kliknite na to povezavo.

 

Vir: MDDSZ

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content