16.1 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
ArhivPeugeot Traveller Paravan

Peugeot Traveller Paravan

Paravan je v široko paleto dodal še eno vozilo, ki ga je mogoče popolnoma prilagoditi gibalno oviranem vozniku ali sopotniku. To je Peugeot Traveller.

Citroën Jumpy Paravan je dobil svojega naslednika, katerega smo našem spletnem mestu prvič predstavili v začetku meseca junija. Seveda govorimo o Travellerju, ki je nasledil Experta (brata dvojčka Jumpyju in Toyoti Proace prejšnje generacije).

Paravanovi inženirji in tehniki so največ pozornosti namenili prostornosti in opcijah za lažjo vožnjo gibalno oviranega voznika. V notranjosti so uspeli pridobiti dodatnih 15 cm višine, saj so poglobili dno vozila vse od A do C stebrička (od stopalk zavore in plina do zadnje vrste sedežev). Notranja višina tako po prilagoditvi znaša povsem zadovoljih 145 cm. Poglobitev dna ni vplivala na zunanje mere in odmik od tal, zato so lahko na podvozje še vedno namestili kasetno dvigalo, ki lahko brez težav dvigne tudi težje vozičke na elektromotorni pogon. 141 cm notranje širine zagotavlja dovolj prostora za manevriranje vozička in njegovo “parkiranje” na voznikovo ali sovoznikovo mesto, saj se lahko pritrdilna postaja namesti na eno ali drugo stran vozniške kabine. 

Vozilo omogoča nadgradnjo sekundarnih funkcij vozila (smerniki, luči, dvig/spust stekel, ipd.) na upravljanje preko Paravan Touch sistema – bodisi preko zaslona občutljivega na dotik na armaturni plošči, bodisi preko aplikacije na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Opcijsko je seveda na voljo tudi govorno upravljanje, možnost vgradnje pa ima tudi Space Drive sistem za vožnjo vozilo preko upravljalne ročice.

{youtube}uZLLGbKm2PU{/youtube}

Vir: Paravan
Foto: Paravan

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content