16.7 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemPassat Variant se še ne poslavlja

Passat Variant se še ne poslavlja

Volkswagen je predstavil prve podrobnosti o naslednji generaciji Passata, ki bo doživel svetovno premiero konec avgusta.

Novi Passat Variant je opremljen s številnimi inovacijami, kot so intuitivni koncept prikazov in upravljalnih elementov, kakovostna notranjost, nov sistem dinamičnega uravnavanja podvozja ter priključnohibridni pogonski sklopi z električnim dosegom do 100 kilometrov. Novi model bo na trg prišel v prvem četrtletju 2024 in gre za deveto generacijo enega najuspešnejših avtomobilov srednjega razreda na svetu, ki ima več kot 50-letno zgodovino in več kot 30 milijonov prodanih vozil.

V notranjosti Passata so kakovostni materiali in učinkovita zvočna izolacija, kar povečuje vrednost in udobje vozila. Novi model bo ponujal sprednje sedeže ergoActive z električnim nastavljanjem, funkcijami masaže in klimatiziranja. Za lažje upravljanje bo na voljo nov kombinirani instrument in infotainment sistem z velikimi zasloni.

Novi Passat Variant bo tudi večji od svojega predhodnika, kar bo zagotavljalo več prostora za potnike in prtljago. Podvozje so izboljšali z več posamičnimi ukrepi, med drugim z možnostjo prilagajanja blaženja z opcijskim DCC Pro sistemom. Za najvišje opremske izvedbe bodo na voljo nova generacija matričnih LED-žarometov IQ.LIGHT.

Na voljo bodo različni pogonski sistemi, vključno s turbodizelskimi, turbobencinskimi, blagimi hibridnimi in priključnohibridnimi motorji. Priključnohibridni sistemi bodo imeli izboljšan električni doseg do 100 kilometrov, hitrejše polnjenje in možnost polnjenja z enosmernim tokom.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content