14 C
Hrastnik
četrtek, 23. 05. 2024
spot_img
MOBILNOGaražaParkirna hiša Center Stožice

Parkirna hiša Center Stožice

Parkirna hiša Center Stožice je primerna za več vrst vozil – od osebnih do avtobusov.

V parkirno hišo Center Stožice lahko zavijemo iz krožišča na Štajerski cesti (Vhod-1) in iz Ceste Janeza Porente (Vhod-5). Ponuja 509 parkirnih mest za osebna vozila (tudi za višje kombije, samo pozorni moramo biti kje vozimo, saj niso vsi deli enako visoki) in 45 parkirnih mest za avtobuse.

Običajni režim

Ob vstopu moramo na vhodnem terminali pritisniti in prevzeti parkirni listek, kar pomeni, da mora invalid samostojni voznik imeti ob sebi spremljevalca, ki to stori namesto njega, če seveda tega ne zmore sam. Zapornico si lahko odpremo tudi tako, da na terminal prislonimu Urbano. Pred izhodom je potrebno parkirno plačati na avtomatski blagajni ali preko terminala Urbane na izhodu.

Režim ob prireditvah

Ob prireditvah velja prilagojena prometna ureditev, ki jo moramo spoštovati. V Parkirni hiši Center Stožice je parkiranje brezplačno dve uri pred in uro po prireditvi. Zapornice ob vhodnih terminalih so dvignjene, tako da ni težav tudi za invalida samostojnega voznika. Zaradi bližine dvigala, s katerim se dvignemo na ploščad z vhodi, je najprimernejše parkiranje na VIP parkiriščih (višina 2,3m). Pred VIP vhodom v dvorano sta dve parkirni mesti rezervirani za invalida oz. osebo na invalidskem vozičku, vendar ni bojazni, če sta ti dve mesti zasedeni, saj so parkirišča postavljena tako, da zlahka najdemo sebi primerno, ne glede na to ali imamo zadnji ali stranski vhod v vozilo. Prostora in izbire je dovolj, če le ne pridemo tja tik pred zdajci.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content