13.7 C
Hrastnik
sobota, 23. 09. 2023
spot_img
ArhivParavanov Citroën Jumpy

Paravanov Citroën Jumpy

Kia je nedavno nazaj zaključila s prisotnostjo svojega Carnivala na trgu, zato so pri podjetju Paravan zavihali rokave in že pripravili novo vozilo, ki ponuja udobje osebnega vozila, lahkotno predelavo, varno vožnjo in več kot dovolj prostornosti v enem paketu. Ponujajo Paravanov Citroën Jumpy.

Citroën Jumpy že v svoji osnovi ponuja precej prostornosti, s kančkom predelave pa so pri Paravanu uspeli v njem pridobiti kar 143 cm višine in 155 cm proste širine za manevriranje z vozičkom. Odprtina desnih stranskih drsnih vrat meri v višino 135 cm, višina voznikovih oči na položaju voznika (merjeno na invalidskem vozičku) pa za optimalno varnost pri vožnji znaša okrog 129 cm.

Vozilo omogoča vstop in izstop iz vozila v nekaj sekundah, saj se v tleh integrirana navozna klančina sprosti zelo hitro po odprtju drsnih vrat. Naklon vstopa je nizek, zaradi ravnega dna vozila pa je tudi kasnejši dostop do volana, sovoznikovega sedeža ali “parkiranja” vozička v drugi sedežni vrsti otročje lahko.

Paravan Citroën Jumpy je prvo vozilo na trgu, ki je ponujeno s popolno predelavo, pri tem pa se ohranjajo vse lastnosti tovarniške različice. Za predelavo so uporabljeni že znani sistemi vstopa/izstopa podjetja Paravan, dodan pa je tudi najnovejši sistem Space Drive II s trojno varnostno zaščito. S tem Paravan ponuja užitek in lahkotnost vožnje vsakomur; tudi tistim s težko gibalno oviranostjo in napredujočim mišičnim boleznim. 

Skupaj, kot celoten Paravan Citroën Jumpy, je vozilo ponujeno kot večprostorna (družinska) limuzina z nedotaknjenimi voznimi lastnostmi in prtljažnim prostorom. Omogoča varno in udobno vožnjo, obenem pa omogoča samostojno vožnjo tudi težje gibalno oviranim invalidom.

Cena predelave ni znana in je vedno odvisna od potreb posameznika in meritev, ki jih opravijo Paravanovi strokovnjaki. No, vemo pa ceno za nepredelano vozilo na slovenskem trgu – Citroën Jumpy L2 HDi 160 Exclusive s samodejnim menjalnikom stane od 36.460 € naprej.

 

Vir: Paravan in Citroën Slovenija

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content