13.8 C
Hrastnik
torek, 16. 04. 2024
spot_img
MOBILNOAvto-mobilParavan VW Caddy V Maxi

Paravan VW Caddy V Maxi

Paravan ima v svoji ponudbi prilagojenih vozil novega paradnega konja – VW Caddy Maxi s stranskim ali zadnjim dostopom.

Osnova za popolno prilagoditev v vozilo z dostopom za invalidski voziček (VDIV) je novi Volkswagen Caddy V Maxi. Pri Paravanu so ga poimenovali kar “vsestranski talent z dostopom brez ovir“. Primeren je tako za potnike kot tudi voznike, ki med vožnjo sedijo na invalidskem vozičku.

Caddy nudi prijetno vožnjo, vrhunsko prilagodljivost in udobje za uporabnike invalidskih vozičkov. Notranjost vozila je poglobljena in ponuja ravno dno od prednjega dela (izpod armaturne plošče) do zadnjega vhoda. Kot še dodatna novost je na voljo tudi stranski vhod, da ima Caddy Maxi dovolj široka drsna vrata za namestitev rampe in omogočen vstop z (električnim) invalidskim vozičkom.

V primeru vhoda zadaj, je višina vstopa 142 cm, notranja višina pa znaša 149 cm. Optimalna višina voznikov oči je 126 cm. Vhodna rampa je široka 81 in dolga 120 centrimetrov.

Paravanov VW Caddy V Maxi ponuja opcijsko znižanje zadka s sistemom zračnega vzmetenja (v primeru zadnjega vhoda), trpežno antracitno tapiserijo, enostavno odpiranje vrat in spuščanje rampe preko daljinskega upravljalnika, modularno notranjost (oseba na vozičku, voznik in trije sopotniki; oseba na vozičku spredaj in trije sopotniki; dve osebi na vozičku spredaj in en sopotnik), enostavno namestljiva voznikov in sovoznikov sedež s pritrdilno postajo Paravan, opcijsko je moč vgraditi sistem Space Drive, pri vsem tem pa se ohrani tovarniška VW šasija.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content