9.7 C
Hrastnik
sobota, 25. 05. 2024
spot_img
ArhivParavan Touch system

Paravan Touch system

Paravan ponuja inovativne in tehnološke napredne storitve pri upravljanju sekundarnih funkcij vozila. Od sedaj naprej je to možno kar preko pametnega telefona in celo preko pametne ure.

Odpiranje vrat, dvig elektrohidravličnega dvigala, kontakt in vžig vozila, levi smerokaz, dolge luči, prednji brisalci in vse podobne funkcije je bilo do sedaj potrebno upravljati preko dodatno nameščene naprave z gumbi (fiksno ali preko daljinskega upravljalnika). A Paravan odslej ponuja novo napredno rešitev – Touch System.

Okrog 100 sekundardnih funkcij je sedaj možno upravljati preko aplikacije, ki jo imamo naloženo na tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali celo na pametni uri. Aplikacija je razvita za Android in iOS podlago in tako deluje na večini pametnih naprav v vsakdanji uporabi. V vozilo se lahko tako namesti kar naša lastna tablica, preko katere nato vozilu damo kontakt, poženemo motor, upravljamo smernike, luči, stekla, klimatsko napravo, multimedijske naprave, itd. 

S pametnim telefonom ali celo uro lahko odslej tudi odpremo vrata in upravljamo dvigalo, kar pomeni, da ni več potrebno imeti pri sebi velikih in težkih daljincev za upravljanje elektrohidravličnega dvigala. A prednost je še ena. Vozilu lahko poženemo motor, ko sploh še nismo v avtu in si ga tako v hladnejših dneh že rahlo ogrejemo preden se podamo vanj (seveda, če nimamo gretja mirujočega vozila in nam lokacija omogoča).

Celoten Touch System je odlično kompatibilen s Paravanovim glasovnim upravljanjem. Oba sistema skupaj poskrbita, da med vožnjo vedno varno upravljamo z vsemi funkcijami vozila. 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content