25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
ArhivParavan pripravlja novega Travellerja

Paravan pripravlja novega Travellerja

Peugeot Traveller je eden izmed bratovščine večjih kombilimuzin PSA in Toyote. S strani Paravana je v javnost pricurljal prvi video posnetek prilagoditve Travellerja.

Pred časom smo predstavili Toyoto Proace, ki je, z izjemo detajlov, povsem enako vozilo kot Peugeot Traveller in Citroën Spacetourer. Vse tri smo si tudi pobližje ogledali na letošnjem Avtomobilskem sejmu v Ljubljani in na sejmu gospodarskih vozil v Celju.

Pri Paravanu so na splet naložili prvi video posnetek, ki prikazuje njihovo predelavo vozila Peugeot Traveller. Natančnejših informacij z merami še ni na voljo, je pa že na pogled jasno, da so notranjost precej poglobili. Vstop v vozilo je mogoč ob pomoči izjemno tankega kasetnega dvigala znamke Paravan, a je kljub temu vozilo kar nevarno blizu tlem – vsaj tako kaže video. Notranjost je brez preprek in omogoča lahkotno manevriranje z invalidskim vozičkom do voznikovega ali sovoznikovega mesta. Dodatno je Travellerja mogoče opremiti z različnimi pripomočki za vožnjo, med njimi tudi s sistemom Space Drive.

{youtube}uZLLGbKm2PU{/youtube}

Vir: Paravan

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content