10.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 04. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemOsvežitev Škode Karoq

Osvežitev Škode Karoq

Štiri leta po začetku prodaje je Škoda osvežila svojo drugo modelsko serijo športnih terencev Karoq.

Škoda Auto je pri novem Karoqu načrtno razvil svoj oblikovalski jezik in poskrbel za še markantnejši videz SUV-ja. Poleg širše, zdaj šesterokotne Škodine mreže hladilnika Karoqovo podobo poudarja­jo vitkejše sprednje in zadnje luči ter aerodinamično optimizirana aluminijasta platišča. K boljši aerodinamiki vozila in manjšim emisijam CO2 poleg aluminijastih platišč z aerodinamičnimi vstavki iz črne plastične mase prispevata tudi trikotna elementa ob zadnjem steklu in nov zadnji usmernik zraka.

V notranjosti Škoda stavi na nove sedežne prevleke, opcijsko iz trajnostnih materialov. Karoq je opremljen z novimi tehnologijami, tokrat prvič s celostnimi matričnimi LED-žarometi in razširjeno ponudbo asistenčnih sistemov.

Pika na i posodobljenega Škode Karoqa je pet učinkovitih motorjev iz generacije EVO koncerna Volkswagen. Dva dizelska in trije bencinski agregati imajo razpon moči od 81 kW (110 KM) do 140 kW (190 KM). Bencinski motor 2.0 TSI z močjo 140 kW (190 KM) je na voljo ekskluzivno za Karoq Sportline ter samo v kombinaciji s 7-stopenjskim menjalnikom DSG in štirikolesnim pogonom. Za močnejšega od obeh dizelskih motorjev sta pogon 4×4 in 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG na voljo opcijsko.

FotoŠkoda
- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content