10.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 04. 2024
spot_img
ArhivOMV nudi pomoč pri točenju goriva

OMV nudi pomoč pri točenju goriva

V OMV Slovenija so prisluhnili željam in potrebam gibalno oviranih invalidov ter skladno z njihovo zavezo “We Care More” pričeli z uvajanjem sistema, ki bo oz. je prijaznejši do invalidov, ki samostojno vozijo avto.

Kar je že pred leti storil Petrol, sedaj uvaja še OMV. Na točilna mesta bencinskih servisov OMV po Sloveniji se nameščajo nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom. Po klicu na telefonsko številko, ki je na nalepki ob točilnem mestu, do voznika/-ce pristopi zaposleni na OMV in gostu nudi vso ustrezno pomoč pri točenju goriva ter nakupu izdelkov ali drugih storitev. 

Kot smo na našem spletnem mestu že poročali oziroma svetovali, je točenje goriva omogočeno gibalno oviranim osebam na večini bencinskih servisov. Vendar to še ne pomeni, da tudi na tem področju niso možne izboljšave. Petrol in OMV z nalepkami s telefonsko številko za pomoč ponujata diskretno in učinkovito metodo nudenja pomoči pri točenju goriva, ki je s takim načinom diskretnejše in učinkovitejše kot običajno trobljenje. Sploh na večjih bencinskih servisih z večjo frekvenco gostov ob istem času.

 

Vir: Zveza paraplegikov Slovenije

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content