25.5 C
Hrastnik
sobota, 15. 06. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemNova California nadaljuje svobodo na kolesih

Nova California nadaljuje svobodo na kolesih

Po 35 letih in več kot 260.000 izdelanih primerkov bo Volkswagen na sejmu v Düsseldorfu (25. 8. – 3. 9. 2023) ponovno razkril svetovno premiero – model California CONCEPT, ki ponuja vpogled v prihodnost te modelske serije.

Nova generacija Californie, ki bo izdelana na osnovi dolgega Multivana T7, prinaša inovativne zamisli in združuje dvojni koncept vsakodnevno uporabnega kombija, ki se lahko hitro preoblikuje v avtodom, pripravljen na raznolike potovalne dogodivščine.

Novi model California CONCEPT se ponaša z edinstveno prilagodljivostjo in udobjem. Kombinira vozniške lastnosti Multivana, predstavljenega leta 2021, z več kot 35-letno izkušnjo izdelave Californie. Prvič bo California CONCEPT vključevala tudi priključnohibridno tehnologijo, ki omogoča večjo prilagodljivost in izjemno udobje na potovanjih. Ta hibridni pogon prinaša zmogljivost, varčnost ter električni doseg, kar pomeni, da je avtodom primeren za sodobno in odgovorno mobilnost ter tudi za varne vožnje na dolge razdalje.

Poleg tega bo novi avtodom opremljen s pametnimi funkcijami, vključno z interaktivno aplikacijo ‘Cali on Tour’, ki že danes omogoča napredno uporabo vozila.

Model California, ki predstavlja način življenja svobodnega duha, ima bogato zgodovino. Prva različica je bila predstavljena leta 1988, na osnovi kombija Transporter T3. Skozi različne generacije – T4, T5, T6, in California 6.1 – je California postala sinonim za udobno in inovativno avtodomsko doživetje. Sejem Caravan 2023 bo tako predstavil novo smer in nadgradnjo te ikonične linije vozil.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content