24.1 C
Hrastnik
ponedeljek, 27. 05. 2024
spot_img
MOJA POTObvestilaMoja pot piknik 2021

Moja pot piknik 2021

Preteklo soboto, 25. 9. 2021, smo se člani, podporni člani in podporniki društva Moja pot zbrali na neformalnem družabnem srečanju.

Okrog 11. ure dopoldan, ko so sončni žarki že (oz. še) greli del igrišča, smo se zbrali na igrišču in piknik prostoru krajevne skupnosti Podkraj (Hrastnik), ki je omenjen prostor nedavno povsem prenovila s sistemom participativnega proračuna občine.

Druženje smo pričeli z odličnim bogračem, ki nam je ogrel želodce in nas združil za mizo (oz. več njih), kjer so se hitro razvnele različne debate. Nadaljevali smo s tradicionalno žar ponudbo, ki ne sme manjkati na nobenem pikniku.

Ob dobri hrani, pijači, sproščeni družbi ter ob zvokih harmonike, je skupno popoldne hitro minilo nam in našim najmlajšim, ki so ves čas uživali na in ob igralih.

V teh dneh smo med udeleženci opravili tudi krajšo anketo, ki je pokazala 97 % zadovoljstvo z organizacijo in izvedbo društvenega piknika. Kar 100 % udeležencev, ki so izpolnili anketo, si želi udeležbe tudi na naslednjem društvenem srečanju.

Se vidimo!

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content