13.7 C
Hrastnik
sobota, 23. 09. 2023
spot_img
ArhivMagic Opener - za lažje odpiranje steklenic in pločevink

Magic Opener – za lažje odpiranje steklenic in pločevink

Odpiranje pločevink, steklenic in plastenk je za gibalno ovirano osebo z zmanjšano funkcionalnostjo zgornjih okončin lahko težko ali celo nemogoče dejanje. V poletnih mesecih smo kupili in do danes dodobra stestirali pripomoček Magic Opener, ki dela “čudeže”.

Magic Opener je večfunkcijski pripomoček, ki pomaga pri odpiranju pločevink, steklenic in plastenk. Magic Opener smo naročili preko spleta in v naše roke je priromal preko luže. Izdelava je kakovostna in materiali so prijetni na otip. Gre za mehko gumi-plastiko, ki ne drsi in je odporna na praske. Na spodnji strani je nerjaveče jeklo in magnet, ki omogoča, da nas pripomoček vedno čaka pri roki, kar na hladilniku.

S prsti mi osebno ne uspe odpreti pločevinke, a če je vmes Magic Opener je odpiranje le-te mačji kašelj. V njegovo zarezo na koncu se namreč varno zasidra odpiralni jeziček nameščen na pločevinki. Zaradi dolžine pripomočka Magic Opener je moč, potrebna za odprtje, minimalna. Karikirano rečeno, omogoči to, da kar prej ne moreš z dvema rokama, z njim storiš zgolj z dvema prstoma.

Odličen je tudi za odpiranje plastenk. Na svoji notranji strani ima dve vdolbini različnih premerov, tako da ustreza dvem dimenzijam zamaškov. Oprijem zamaška je čvrst, za zavoj pa zopet ni potrebno veliko moči. Enako velja za odpiranje steklenic.

V kolikor imate težave pri odpiranju zgoraj omenjenih artiklov, priporočamo nakup pripomočka Magic Opener, ki bo preverjeno olajšal ta opravila. Uporaben je tudi za vse tiste, z daljšimi nohti, saj le-ti ostanejo celi tudi pri odpiranju pločevink.

Več informacij lahko dobite na uradni strani Magic Opener ali pišite na naš elektronski naslov.

{youtube}sh4ySnIF64k{/youtube}

{gallery}NASVETI/MagicOpener{/gallery}

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content