25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
ArhivE.Leclerc Drive invalidom povečuje samostojnost

E.Leclerc Drive invalidom povečuje samostojnost

Spletno nakupovanje ponavadi združuje dostavo na dom, kar je za hitro pokvarljive izdelke zelo težko izvedljivo. A pri E.Leclerc je drugače. Preko spleta opravite nakup, plačate svojo “košarico” in jo prevzamete na prevzemnih parkirnih mestih E.Leclerc Drive. Brez zapuščanja vozila.

Spletni nakupi so gibalno oviranim invalidom najenostavnejši, a za tiste, ki sami še zmoremo vožnjo vozila, je na voljo tudi opcija po kateri lahko sami kupimo tudi živilske izdelke in smo pri tem brez skrbi, da bi se pokvarili preden prispejo na naš domači naslov.

Na spletu oddajte naročilo in ga prevzemite čez 2 uri. Od priprave do zlaganja nakupov v prtljažnik: spletna trgovina E.Leclerc Drive poskrbi za vse! Hitro, enostavno in brezplačno. S spletnimi nakupi E.Leclerc Drive prihranite še več časa in ste deležni enakih ugodnosti kot v trgovini. Skozi celo leto koristite nizke cene E.Leclerc ter ekskluzivne akcije. Nakupujete lahko na oddelkih osebne nege, živil, sadja in zelenjave, mesnice, zamrznjenih izdelkih in še več. Začnite spletno nakupovanje že danes in izberite najbližjo trgovino E.Leclerc Drive. Izkoristite enake cene kot v trgovini, le z manj truda,” so zapisali na spletni strani leclercdrive.si.
To moram prizkusiti!“, sem si rekel in bil na koncu resnično pozitivno presenečen.

V njihovi spletni trgovini sem se najprej registriral in vnesel svoje podatke. Med drugimi tudi tiste z E.Leclerc kartice, saj v spletni trgovini veljajo enaki pogoji in ugodnosti kot v “fizični” trgovini. Nato enostavno napolnimo košarico z artikli, ki jih želimo kupiti, potrdimo nakup in vnesemo želen datum in uro prevzema. Seveda je ura okvirna, a nikoli ne škodi, če se potrudimo biti točni.

E.Leclerc Drive se nahaja v LJ-Moste, na koncu Letališke ceste (pri Petrolu), zato ga ni težko najti. Med zadostno kapaciteto prevzemnih terminalov najdemo tudi posebej označene z znakom za invalida. Povsem na koncu, da ne bo kdo preveč iskal.
Kot že rečeno, je tam terminal, na katerem je potrebno ALI poskenirati kodo z vnaprej natisnjene naročilnice, ALI poskenirati kodo z E.Leclerc kartice, ALI poskenirati kodo s pametnim telefonom. Za vse tri opcije je seveda potrebno roko približati terminalu, kar je lahko za marsikoga (kot je tudi zame) zelo težak ali nemogoč manever. A ni bilo nobene težave, saj sem ob oddaji naročila na njihov info mail poslal obvestilo kdaj bom prevzel kupljeno blago in s kakšnim vozilom, tako da so uslužbenci pozorni, da brez pritiska oz. skeniranja na terminalu pridejo do vozila. Sam sem jim še pripisal, da bom 2x potrobil, ko prispem na prevzemno mesto terminala rezerviranega za invalida. 

Uslužbenci so zelo prijazni, artikle zložijo v prtljažni prostor oz. kamor želite in že se odpeljete. Prevzem z vsem skupaj vzame manj kot 5 minut, tako da je res “mimogrede”.

Pri takšnem nakupovanju so prednosti predvsem v tem, da nam vzame zelo malo časa (nakupujemo lahko zvečer in blago prevzamemo drug dan), je cena artiklov popolnoma enaka kot v fizični trgovini in omogoča samostojne nakupe gibalno oviranim invalidom, ki zmorejo samostojno vožnjo. A tudi tisti, ki ne zmorejo vožnje, se verjetno počutijo bolje, če nakup opravijo povsem sami in nekoga pošljejo samo na prevzem, kot pa da vse prepuščajo drugim.

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content