15 C
Hrastnik
ponedeljek, 25. 09. 2023
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemJeseni prihaja Renault Trafic SpaceClass

Jeseni prihaja Renault Trafic SpaceClass

Letošnjo jesen bo Renault v svojo ponudbo dodal Trafic SpaceClass, prestižnejši kombi za prevoz potnikov in zasebno uporabo.

Velikoprostorske limuzine, katerim pogovorno še vedno radi rečemo, da so “kombiji”, dobivajo vedno nove elemente osebnih vozil višjega razreda in s tem prestižnejši izgled in ponudbo. Temu trendu sledi tudi Renault, ki za jesen napoveduje novo različico Trafica.

Trafic SpaceClass je čisto nov izdelek, zasnovan v skladu s potrebami kupcev, ki iščejo najboljšo kombinacijo prijetnosti vožnje in udobnosti vozila na trgu. Za debitantski nastop tega vozila smo izbrali festival v Cannesu, saj hočemo pokazati, da je ta prestižni kombi posebno primeren za prevoz znanih osebnosti in poslovnežev, na primer na letališče“, je dejal Ashwani Gupta, direktor poslovne enote gospodarskih vozil Zveze Renault-Nissan.

Trafic SpaceClass lahko glede na izvedenko sprejme do devet potnikov, katerim ponuja prostornost in udobnost najvišje ravni na trgu. Prilagodljivost v tirnice vpetih sedežev v drugi in tretji vrsti omogoča več kot 50 različnih postavitev, kar je edinstveno v tem segmentu. Vsak potnik je deležen diskretnega udobja zahvaljujoč dodatno zatemnjenim steklom zadaj, uravnavani klimatski napravi, bralnim lučkam s svetilnimi diodami in ekskluzivnimi usnjenimi prevlekami (glede na različico).

Trafic SpaceClass z opremo “Paket Signature” se zahvaljujoč vrtljivim sedežem in snemljivo osrednjo mizico z nizom mest za shranjevanje lahko pretvori v “salon na kolesih”. V vseh izvedenkah vtičnice 220 V in USB omogočajo polnjenje računalnikov in drugih elektronskih naprav.

Na armaturni plošči je množica praktičnih in značilnih podrobnosti, med katerimi so tudi z usnjem prevlečen volan, množica odlagalnih mest ter kromasti ali črni satinirani okrasni vstavki. Osrednji zaslon z diagonalo 7 palcev prikazuje sliko navigacijske naprave MEDIANAV Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (glede na različico).

Na zunaj je Trafic SpaceClass na mah prepoznaven zahvaljujoč svetlobnemu pečatu spredaj, kromasti maski, lakiranima odbijačema, oznakama SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni premierni kovinski temno sivi barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic SpaceClass cilja na poklicne kupce, katerim je izredno pomembno udobje za vse potnike ne glede na dolžino poti.

Trafic SpaceClass je posebno primeren za podjetja in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj. Ta kombi visokega razreda za prevoz potnikov je prav tako namenjen vsem, ki se poklicno ukvarjajo s prevozi oseb, na primer taksi podjetja ali samostojni šoferji. Trafic SpaceClass bo pritegnil tudi zasebne kupce kot so družine, ki rabijo velik in prilagodljiv prostor za potnike.

Trafic SpaceClass prihaja na evropske trge jeseni 2017.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content