18.9 C
Hrastnik
četrtek, 23. 05. 2024
spot_img
AKTIVNONoviceJavni razpis za uvajanje prožnejših načinov dela, prilagojenih potrebam invalidov

Javni razpis za uvajanje prožnejših načinov dela, prilagojenih potrebam invalidov

V Uradnem listu Republike Slovenije je bil 10. novembra 2023 objavljen Javni razpis za invalidska podjetja in zaposlitvene centre s svetovalci za uvajanje prožnejših načinov dela, prilagojenih potrebam invalidov. Vloge je potrebno poslati do 11. decembra 2023.

Javni razpis je del projekta »Uvajanje prožnejših načinov dela, prilagojenih potrebam invalidov, v invalidskih podjetjih in zaposlitvenih centrih« v okviru Načrta za okrevanje in odpornost.

Namen razpisa je spodbuditi uvajanje prožnejših oblik dela v invalidskih podjetjih in zaposlitvenih centrih, pri čemer se izbrani projekti osredotočajo na približevanje delodajalcev zmožnostim in sposobnostim invalidov, razvoj digitalnih kompetenc in kompetenc za prožnejše oblike dela.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti obenem tudi vabi predstavnike invalidskih podjetij in zaposlitvenih centrov na nacionalno konferenco o uvajanju prožnejših načinov dela v invalidskih podjetjih in zaposlitvenih centrih, ki bo 23. novembra v Ljubljani, kjer se bodo obravnavale teme o pomenu invalidskih podjetij, svetovanjih in prilagoditvah delovnih mest potrebam invalidov.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content