13.8 C
Hrastnik
sobota, 23. 09. 2023
spot_img
DOSTOPNONastanitevHotel am Wald

Hotel am Wald

Hotel am Wald s tremi zvezdicami se nahaja v mestecu Monheim ob reki Ren, blizu Leverkusna. Ko zapustimo avtocesto A59, ki pelje naprej proti Düsseldorfu, smo le še streljaj od samega hotela. Stoji ob glavni cesti, a je cesta do njega speljana skozi manjšo industrijsko cono. Označbe so vidne in na pravih mestih, tako da se hotel hitro najde.

Pred hotelom je ogromno parkirišče, ki se nadaljuje okrog in okrog objekta. Parkirna mesta za invalidne osebe niso posebej označena, a je, glede na kapaciteto hotela in parkirišč, vedno dovolj prostora za parkiranje.

Vhod v hotel je urejen, prav tako je dostopna restavracija – bodisi iz hotela ali s parkirišča. Na voljo imajo sobe za invalidne goste, v katerih je višje pozicionirana široka postelja, prostornejša kopalnica s prilagojeno tuš kabino in stolom ter oprijemali ob wc školjki.

Osebje je prijazno in vedno pripravljeno pomagati po svojih najboljših močeh. V hotelu in okolici je mirno, čisto in začinjeno s krasnim ribnikom in fontanami na hotelskem vrtu. Hrana v restavraciji je izvrstna, s široko ponudbo in bogatimi porcijami. Pestra izbira jedi je tudi na samopostrežnem zajtrku.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Prenočišče
Dostopnost preverjena oktobra 2014 z vozičkom Permobil C350.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena oktobra 2014 z vozičkom Permobil C350.Hotel am Wald
Skip to content