13.8 C
Hrastnik
sobota, 23. 09. 2023
spot_img
MOBILNOAvto-mobilEdinstven sistem, edinstvena varnost

Edinstven sistem, edinstvena varnost

Joysteer 2.0 z edinstvenim sistemom povratnih informacij (force feedback) je posodobljen z novo programsko opremo.

Joysteer sistem velja za enega najbolj edinstvenih in varnih sistemov, ki s svojo variabilnostjo omogoča samostojno vožnjo tudi težko gibalno ovirani osebi z minimalno preostalo mišično močjo. Celoten sistem upravlja stabilen in prilagodljiv software. In ravno software oz. programska oprema, je z novo generacijo ta isti sistem naredila še boljši in varnejši.

V zadnjem letu je podjetje Zawatzky brezplačno namestilo novo programsko opremo vsem svojim klientom. Namestitev posodobljenega programa je bila izvedena ob rednem letnem servisnem intervalu. Vsa nova vozila z novo prilagoditvijo so v tem času že opremljena z novo programsko opremo.

Nova verzija programa je poskrbela, da je uporabnik ob prvi vožnji s posodobljenim softwarom pomislil, da vozi povsem drug avto.

Zavijanje je povsem drugačno od tistega s starejšo različico programa, saj so z novim še dodatno izboljšali sistem povratnih informacij (force feedback) in vozniško izkušnjo skorajda povsem izenačili s “klasično” vožnjo preko volana. Pri nizkih hitrosti je upravljalna palica oz. joystick trši in bolj sili v svoj nulti položaj, s čimer se voznik izogne presunkovitim zavijanjem pri mestni vožnji. S hitrostjo se poveča “prosti hod” joysticka, kar izboljša vodljivost pri avtocestnih vožnjah in dvigne raven varnosti ob prehitevanjih in dinamičnejši vožnji. Če je s starejšo različico joystick bilo vedno potrebno poravnati nazaj v nulti položaj in tako poravnati posledično tudi kolesa, se po posodobitvi le-ta poravna sam – enako kot če spustimo volan, ki se nato samodejno odvije.

Joysteer 2.0 si nedvomno zasluži pohvale za svojo edinstvenost in nenehne izboljšave.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content