25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
ArhivCitroën Jumpy Paravan že na voljo

Citroën Jumpy Paravan že na voljo

Pisali smo že, da Paravan pripravlja popolno prilagoditev vozila Citroën Jumpy, ki bo oz. je nadomestil dosedanjo Kio Carnival. Od naznanitve do realnosti ni minilo dolgo in že je na voljo popolnoma prilagojeni Citroën Jumpy, ki postreže z enostavnim in dostopnim vstopom v vozilo in tudi s sistemom Space Drive II.

Nekatere podrobnosti smo opisali že v našem prejšnjem članku o Paravanovem Citroën Jumpy-ju, sedaj pa je to nemško podjetje vozilo postavilo na cesto in v ponudbo. Kot zagotavljajo sami, je to prvo vozilo, ki omogoča popolno prilagoditev vstopa (imenovano tudi “entervan”) za samostojnega voznika invalida brez spremembe zunanjosti vozila. Kljub dodatno ponižanem dnu vozila v potniškem prostoru in vgrajeni navozni klančini, je odmaknjenost od tal ostala nespremenjena – 220mm. Vstop je speljan na desna stranska drsna vrata, s čimer ostaja prtljažni prostor nedotaknjen. In Citroën Jumpy ima, zaradi svoje dolžine preko 5m, zares velikega, kljub uporabljeni zadnji klopi v tretji vrsti sedežev. 

Citroën Jumpy dopušča možnost uporabe skoraj vseh Paravanovih produktov, kot so naprimer vrtljivi sedeži, sedeži s pomikom navzven, kot tudi najnovejši sistem popolno neodvisne vožnje Space Drive II.

{youtube}g80sU7GIbQ4{/youtube}

 Vir: Paravan

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content