15.4 C
Hrastnik
četrtek, 13. 06. 2024
spot_img
MOJA POTProjektiBrošura Moja pot, številka 1

Brošura Moja pot, številka 1

Društvo za mobilnost invalidov Moja pot z veseljem sporoča izid nove informativne brošure, namenjene izboljšanju mobilnosti in olajšanju vsakodnevnih potreb invalidov v Sloveniji.

Nova brošura predstavlja celovit pregled izbranih prispevkov, nasvetov in možnosti, ki so na voljo invalidom za lažje premagovanje ovir in izboljšanje kakovosti življenja. V njej najdemo dragocene informacije o mobilnosti, pravicah invalidov, zakonodaji, storitvah za dostopnost ter mnogih koristnih nasvetih za kvalitetnejše življenje.

Med temami, ki polnijo strani v brošuri, so:

  • Mobilnost: Informacije o različnih možnostih prevoza za invalide ter rešitve za izboljšanje mobilnosti.
  • Pravice invalidov: Izbor pomembnih pravic invalidov, ki zagotavljajo boljšo mobilnost, večjo dostopnost in enakopravno obravnavo v družbi.
  • Aktivno preživljanje prostega časa: Primeri in predlogi za aktivno preživet prosti čas, kljub oviram na naši poti.
  • Dostopnost turističnih točk: Predstavitev in ocena dostopnosti izbranih turističnih točk, ki smo jih v preteklosti že obiskali in preverili.
  • Pomoč in podpora: Informacije o društvu ter naših rednih programih, organiziranih dogodkih, izpeljanih projektih in dosedanjem udejstvovanju.

Brošura je rezultat skrbno zbranih objav, z našega spletnega mesta mojaPot.net, ki so prilagojene potrebam invalidov, z namenom, da bi olajšali njihovo vsakodnevno življenje in izboljšali kakovost mobilnosti.

Prelistate jo lahko tudi v e-obliki: https://issuu.com/mojapot/docs/bro_ura_2023


Brošura je nastala ob finančni pomoči Občine Hrastnik.

Občina Hrastnik

AKTUALNI PROJEKTI

2,062OboževalciVšečkaj
262SledilciSledite
31SledilciSledite
87NaročnikovNaročite se

STALNI PROJEKTI

Skip to content