21.8 C
Hrastnik
četrtek, 23. 05. 2024
spot_img
DOSTOPNOKompleksBiVillage Fažana

BiVillage Fažana

Celotno naselje BiVillage je narejeno po meri invalida. Že ob gradnji so arkitekti strmeli k temu, da so poti in objekti dostopni ter brez ovir.

BiVillage turistično naselje v Fažani ponuja 240 namestitvenih enot v vilah in apartmajskih hiškah, 170 mobilnih hišic in 1000 parcel namenjenih kampiranju z avtodomi, prikolicami ali šotori. Poleg širokega izbora namestitvenih enot, v sklopu naselja najdemo še bazene, adrenalinski park, restavracijo, otroška igrala, športni park, trgovine, plaže, sprehajalne poti in druge storitve.

Celotno naselje BiVillage je narejeno po meri invalida. Že ob gradnji so arkitekti strmeli k temu, da so poti in objekti dostopni ter brez ovir. V morje je speljana tudi dolga klančina z ograjo. Na voljo je tudi apartmajska hiška (Chalet M90), ki je dostopna osebi na invalidskem vozičku. Pri tem vseeno svetujemo, da preverite fotografijo oz. načrt kopalnice, predvsem zaradi morebitne uporabe lastnega sobnega dvigala za transfer.

Naselje je praktično na ravnem terenu, zato ni težav ne z mobilnostjo, ne s parkiranjem. Za tiste z vozički na elektromotorni pogon in tiste, ki lahko in radi naredijo kaj za svoj trening z ročnim vozičkom, je ob obali speljana tlakovana pot vse do Barbarige.

OCENA DOSTOPNOSTI

Dostop
Parkirišče
WC
Okolica
Prenočišče
Plaža
Dostopnost preverjena julija 2018 z vozičkom Permobil C300.
spot_img

DOSTOPNI TURIZEM

- Oglasni prostor -
Dostopnost preverjena julija 2018 z vozičkom Permobil C300.BiVillage Fažana
Skip to content