22.8 C
Hrastnik
sobota, 27. 05. 2023
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemAvto bo parkirnino plačal kar sam

Avto bo parkirnino plačal kar sam

EasyPark, vodilni globalni ponudnik pametnih digitalnih storitev, in Volvo sta s predstavitvijo nove funkcije, najavila partnerstvo.

Funkcija brezhibno povezuje aplikacijo EasyPark v avtomobilsko povezljivo okolje Volvo Android v avtomobilih XC40, C40 in v modelih za leto 2022 XC60, S90, V90 (vključno z 90 Cross Country). Inovacija vozniku ponuja številne nove funkcionalnosti in možnosti za še boljšo vozniško izkušnjo.

»Inovativne rešitve, ki jih ustvarjamo skupaj z Volvom, so prihodnost uporabnosti digitalnega parkiranja. Z integracijo aplikacije EasyPark v avtomobilske informacijsko-zabavne sisteme dobimo na voljo novo paleto zmogljivosti, osrednja pa je seveda olajšanje parkiranja,« je dejal Johan Birgersson, izvršni direktor skupine EasyPark.

Sodelovanje med podjetjema je omogočilo, da je zdaj mogoče parkirnino plačevati brez uporabe parkomata ali pametnega telefona. Potreben je le avtomobil znamke Volvo, ki deluje na sistemu Android Automotive. Ena od novih funkcij je »autostop«, to je funkcija, ki samodejno zaključi parkiranje, ko z avtomobilom zapustite parkirno mesto. Z njo je zagotovljeno, da uporabnik nikoli ne preplača parkirnine.

»EasyPark ponuja mnogo digitalnih orodij namenjenih vozniku. Na primer možnost iskanja ulice z visoko razpoložljivostjo parkirišč in samodejno parkiranje v garažah na podlagi visokotehnoloških kamer. Ko se aplikacija integrira v avtomobil, se zdi vizija avtomobila, ki lahko sam začne in konča parkiranje, bližja kot kdaj koli prej,« je dejal Johan Birgersson, izvršni direktor skupine EasyPark.

Aplikacija EasyPark je zdaj na voljo za prenos iz trgovine Google Play v vseh vozilih znamke Volvo, ki jih poganja Android Automotive.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content