13.8 C
Hrastnik
torek, 16. 04. 2024
spot_img
ArhivAgritech: Prost vstop za invalide

Agritech: Prost vstop za invalide

Agritech je sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije, ki invalidom na vozičkih in njihovim spremljevalcem ponuja prost vstop.

Letos se na celjskem sejmišču prvič odvija sejem Agritech, sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije, ki predstavlja najnovejšo mehanizacijo in rešitve, ki jo kmetje in gozdarji potrebujejo pri svojem delu. “Mladi kmetje so namreč generacija, ki jo spremljata inovativnost, znanje ter ne nazadnje tudi pogum, da sodobnost in drugačen pogled na obdelavo zemlje prenesejo v prakso,” so zapisali na uradni spletni strani dogodka.

Napredne tehnologije, mehanizacija in rešitve, ki lajšalo delo in življenje pa zanimajo tudi marsikaterega invalida. Osebe na invalidskih vozičkih in tudi njihovi spremljevalci imajo omogočen brezplačen obisk sejmišča. Sejem je svoja vrata odprl 30. januarja in bo obiskovalce sprejemal do nedelje, 3. februarja 2019.

Prostori celjskega sejma so preverjeno dostopni, v dvorani je dvigalo za dostop do višje etaže, poskrbljeno je tudi za parkirišča namenjena osebam na invalidskih vozičkih.

{youtube}ZGRKAxxdBVY{/youtube}

 

Vir: Agritech
Foto: Agritech

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content