15 C
Hrastnik
ponedeljek, 25. 09. 2023
spot_img
ArhivVW Caddy 2020: Pred premiero

VW Caddy 2020: Pred premiero

Volkswagnov Caddy bo v svoji peti generaciji popolnoma prenovljen avtomobil.

Osnutek jasno razkriva: strešna linija se rahlo spušča proti zadku, kratka medosna razdalja bo daljša, medtem ko bodo platišča in pnevmatike po želji lahko večji. Tudi svetlobna LED-grafika postaja zelo inovativna: sprednje luči se optično nadaljujejo iz mreže hladilnika in prehajajo naravnost v športno-elegantne stranske linije karoserije. Študija novega Caddyja poleg tega že jasno nakazuje bolj navpične, vitke luči na zadku.

Eden od elementov za več športnosti v segmentu se odraža tudi pri osebni različici: kratka medosna razdalja ne poskrbi samo za bolj suveren videz pač pa je vozilo dejansko širše in daljše. Poleg športnikov in rekreativcev bo novi Caddy kot privlačna, praktična alternativa zanimiv še za marsikoga. Magnet za oči je zagotovo tudi ogromno panoramsko strešno okno, ki je največje v segmentu.

Poleg tega bo na voljo več asistenčnih sistemov kot kdajkoli prej v razredu mestnih dostavnikov in družinskih enoprostorcev. Novi Caddy bo vedno povezan z internetom. To pomeni, da bo deloval kot samostojna naprava na štirih kolesih z informacijami v realnem času.

Mestni dostavnik in družinski enoprostorec bosta svetovni javnosti premierno predstavljena konec februarja 2020.

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content